

PERFORMANCE AND INVESTMENT COMMITTEE MEETING

Thursday, 9 January 2020 14.00 PM to 16.00 PM

BOURNEMOUTH UNIVERSITY – TALBOT CAMPUS – COMMITTEE ROOM (5th floor, Poole House)

AGENDA

Time	Ite m	Subject/ Title	Presenter	Actions / Recommendations	Documents
14:00 (5 min)	1.	Apologies and declarations of interest	Nicola Newman	Apologies: Jim Stewart, Lorna Carver	
14:05 (5 min)	2.	Minutes and actions from previous meeting	Nicola Newman	 Review of the minutes from last meeting Recommendation: The Committee ratifies meeting minutes from November 2019 	Annex 1: November 2019 meeting minutes (confidential)
14:10 (50 min)	3.	Growth Deal update	Martina Hanulova / David Lawrence	Update on Growth Deal programming, risks and issues There are a number of recommendations, see the paper for all recommendations.	 Annex 2: Dorset LEP programme dashboard Annex 3: Dorset LEP programme forward plan Annex 4: Growth Deal programme overview (confidential)
15:00 (20 min)	4.	Dorset Innovation Park update	David Walsh	Update on the Innovation Hub, risks and issues	
15:20 (20 min)	5.	Growing Places Fund update	Martina Hanulova	Update on GPF programming, risks and issues There are a number of recommendations, see the paper for all recommendations.	 Annex 5: Growing Places Fund programme overview (confidential) Annex 6: Growing Places Fund – 5-year forecast (confidential)
15:40 (15 min)	6.	Dorset Gateway update	Finn Morgan	Presentation of Gateway Services offered by Dorset LEP and successes thus far	
15:55	7.	Any other business	Nicola Newman		